Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Апарат за вафли

  3,000 ден
  CSS-5305
  Vendor: Unimax DAT
  • Подесување на температурата на неколку температурни нивоа
  • Ротирање на апаратот за 180' со фиксирање под прав агол (90')
  • Можност за печење на вафлите и додека е апаратот исправен под прав агол
  • Специјална нелеплива површина
  • 2 светлосни индикатора за работа на апаратот и моментот кога апаратот ќе ја постигне посакуваната температура
  • Изолирана рачка од топлина
  • Сила 875W
  • Димензии на површината за печење 20цм
  • Достава 150 денари
  Write your own review
  • Bad
  • Excellent
  • Подесување на температурата на неколку температурни нивоа
  • Ротирање на апаратот за 180' со фиксирање под прав агол (90')
  • Можност за печење на вафлите и додека е апаратот исправен под прав агол
  • Специјална нелеплива површина
  • 2 светлосни индикатора за работа на апаратот и моментот кога апаратот ќе ја постигне посакуваната температура
  • Изолирана рачка од топлина
  • Сила 875W
  • Димензии на површината за печење 20цм
  • Достава 150 денари
  fbq('track', 'ViewContent');