Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Пекач за леб

  5,600 ден
  CSS-5232
  Vendor: Unimax DAT
  • Можност за печење на леб со грамажа од 480гр или 650гр
  • Сила 600W
  • 12 различни програми за печење
  • 13 часовен процес на печење
  • Функција на одржување на топлината од 60мин
  • Држач за леб/тесто
  • Можност за печење: слабо/средно/силно ниво (темна кора)
  • Корпата и алатките можат да се мијат во машина за садови
  • Садот лесно се вади од апаратот
  • Ѕидовите на апаратот се се високо отпорни на топлина
  • Со апаратот се вклучени: лажичка,мерна единица, рецепти за леб
  • Бела боја
  • Достава 150 денари
  Write your own review
  • Bad
  • Excellent
  • Можност за печење на леб со грамажа од 480гр или 650гр
  • Сила 600W
  • 12 различни програми за печење
  • 13 часовен процес на печење
  • Функција на одржување на топлината од 60мин
  • Држач за леб/тесто
  • Можност за печење: слабо/средно/силно ниво (темна кора)
  • Корпата и алатките можат да се мијат во машина за садови
  • Садот лесно се вади од апаратот
  • Ѕидовите на апаратот се се високо отпорни на топлина
  • Со апаратот се вклучени: лажичка,мерна единица, рецепти за леб
  • Бела боја
  • Достава 150 денари
  fbq('track', 'ViewContent');