Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Грил тостер

  ден
  CSS-5302
  Vendor: Unimax DAT
  • Грилување на голем број намирници, подгревање на ладни јадења, идеален за правење на оригинални грил сендвичи
  • Фиксираните плочи даваат стабилна температура
  • Подвижна горна плоча
  • Заштита против прегрејување
  • Можност за странично заклучување
  • Димензии 26х29цм
  • Сад за масло
  • Сила 1600W
  • Инокс
  • Достава 150 денари
  Write your own review
  • Bad
  • Excellent
  • Грилување на голем број намирници, подгревање на ладни јадења, идеален за правење на оригинални грил сендвичи
  • Фиксираните плочи даваат стабилна температура
  • Подвижна горна плоча
  • Заштита против прегрејување
  • Можност за странично заклучување
  • Димензии 26х29цм
  • Сад за масло
  • Сила 1600W
  • Инокс
  • Достава 150 денари
  fbq('track', 'ViewContent');