Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Дехидратор-сушач на храна

  4,400 ден
  CSS-5332
  Vendor: Unimax DAT
  • Сила 350W
  • 5 тацни
  • Капацитетот на тацните е 1кг поединечно
  • 6 сада за подготовка на јогурт
  • Вентилација на врвот
  • Контрола на температурата
  • Мин-мах 40С-70С
  • Технологија на брзо и изедначено сушење на намирници без потреба на вртење на тацните
  • Изедначена температура на сите нивоа
  • Брз и едноставен начин за припрема на здрав и природен оброк,банана чипс,сушено овошје,сушено говедско и друго
  • Сушење зеленчук,билки (чаеви,семки,листови..)
  • Сушење цветови
  • За разни креативни припреми
  • Обем на тацните од 320мм и висина од 30мм
  • Димензии: дијагонала 33цм, длабочина 16цм
  • Достава 150 денари
  Write your own review
  • Bad
  • Excellent
  • Сила 350W
  • 5 тацни
  • Капацитетот на тацните е 1кг поединечно
  • 6 сада за подготовка на јогурт
  • Вентилација на врвот
  • Контрола на температурата
  • Мин-мах 40С-70С
  • Технологија на брзо и изедначено сушење на намирници без потреба на вртење на тацните
  • Изедначена температура на сите нивоа
  • Брз и едноставен начин за припрема на здрав и природен оброк,банана чипс,сушено овошје,сушено говедско и друго
  • Сушење зеленчук,билки (чаеви,семки,листови..)
  • Сушење цветови
  • За разни креативни припреми
  • Обем на тацните од 320мм и висина од 30мм
  • Димензии: дијагонала 33цм, длабочина 16цм
  • Достава 150 денари
  fbq('track', 'ViewContent');