Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Ексклузивен сет од 72 парчиња

  3,350 ден
  GENTLY-44
  Vendor: Unimax DAT
  • Цврста кутија обложена со црн скај
  • Сет од 72 парчиња
  • Не'ршосувачки челик
  • Сетот е составен од: 12 парчиња големи лажици, 12 парчиња мали лажици, 1 лажица за шеќер, 12 парчиња големи вилушки, 12 парчиња мали вилушки,2 вилушки за маслинки, 12 парчиња ножеви, 1 голема кутлача, 2 лажици за сервирање, 1 мала лажица за сервирање, 1 кутлача за сос, 2 парчиња сет за салата, 1 штипалка за лед, 1 лопатка за сервирање торта
  • Достава 150 денари
  Write your own review
  • Bad
  • Excellent
  • Цврста кутија обложена со црн скај
  • Сет од 72 парчиња
  • Не'ршосувачки челик
  • Сетот е составен од: 12 парчиња големи лажици, 12 парчиња мали лажици, 1 лажица за шеќер, 12 парчиња големи вилушки, 12 парчиња мали вилушки,2 вилушки за маслинки, 12 парчиња ножеви, 1 голема кутлача, 2 лажици за сервирање, 1 мала лажица за сервирање, 1 кутлача за сос, 2 парчиња сет за салата, 1 штипалка за лед, 1 лопатка за сервирање торта
  • Достава 150 денари
  fbq('track', 'ViewContent');