Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Турбо халоген пекач

  5,100 ден
  CSS-5005
  Vendor: Unimax DAT
  • Пече,грилува,пржи,готви на пареа,одмрзнува,подгрејува и слично
  • Подготовка на пудинг и пуканки
  • Халоген пекач кој штеди енергија
  • Капацитет 13Л
  • Тајмер со аларм
  • Термо изолирани рачки
  • Индикаторни ламби
  • Пече за 40% побрзо од обичните рерни
  • Сила 1200W
  • Максимална сила 1400W
  • Стаклен сад 
  • Достава 150 денари
  Write your own review
  • Bad
  • Excellent
  • Пече,грилува,пржи,готви на пареа,одмрзнува,подгрејува и слично
  • Подготовка на пудинг и пуканки
  • Халоген пекач кој штеди енергија
  • Капацитет 13Л
  • Тајмер со аларм
  • Термо изолирани рачки
  • Индикаторни ламби
  • Пече за 40% побрзо од обичните рерни
  • Сила 1200W
  • Максимална сила 1400W
  • Стаклен сад 
  • Достава 150 денари
  fbq('track', 'ViewContent');