Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Air Cool Bio JH157 - Подвижен био разладувач

  28,000 ден
  Availability: 4 in stock
  Delivery date: 1-2 days

  Тежина 3000.0 гр.

   
   

  Систем: Портабилен клима уред

  Главни карактеристики:
  - Брзо разладува
  - Работи со вода
  - Тивок до 62dB
  - Јонизација
  - Овлажнувач
  - Управување на правецот на дување со далечински управувач
  - Разладува површина од 25-30 метри квадратни
  - Проток на воздух 3500 метри кубни на час
  - Резервоар за вода од 45 литри, со потрошувачка од 3-5л на час
  - Потрошувачка: 160W
  - Димензии: 550*408*1665 мм
  - Гаранција: 12 месеци
  Write your own review
  • Bad
  • Excellent

  Тежина 3000.0 гр.

   
   

  Систем: Портабилен клима уред

  Главни карактеристики:
  - Брзо разладува
  - Работи со вода
  - Тивок до 62dB
  - Јонизација
  - Овлажнувач
  - Управување на правецот на дување со далечински управувач
  - Разладува површина од 25-30 метри квадратни
  - Проток на воздух 3500 метри кубни на час
  - Резервоар за вода од 45 литри, со потрошувачка од 3-5л на час
  - Потрошувачка: 160W
  - Димензии: 550*408*1665 мм
  - Гаранција: 12 месеци
  fbq('track', 'ViewContent');