Категории
  Filters
  Јазик
  Пребарување
  RSS

  Интересно

  26 Кои 3 работи ти се потребни за да купуваш online?

  Ова се 3-те основни работи кои треба да ги поседуваш за да можеш да купиш од kuper.mk или било која друга online продавница.

  1.Уред

  На kuper.mk можеш да пристапиш од различни уреди: комјутер, лаптоп, телефон или таблет.

  2.Интернет конекција

  Потребно е гореспоменатите уреди да бидат поврзани на и...

  0 7 причини зошто треба да купуваш online!

  1. Можеш да купуваш во пижами

  Кога купуваш online имаш ексклузивно право тоа да го правиш од фотеља, кауч, па дури и од WC и тоа облечен/а во омилените пижами. За разлика од традиционалното купување, online купувањето ти го овозможува овој луксуз.

  2. Купуваш и никој не мора да знае

  Сите луѓе имаа...

  ОНЛАЈН ПРОДАВАЊЕ
  0 ОНЛАЈН ПРОДАВАЊЕ

  Како што спомнавме во претходниот блог, продолжуваме со презентирање на најважните елементи на електронската трговија преку нивната примена на КУПЕР

  ОНЛАЈН ПРОДАВАЊЕ

  • Онлајн продавањето на КУПЕР е овозможено на секоја регистрирана фирма или занаетчија во Македонија.
  • На КУПЕР добивате бесплатн...

  ОНЛАЈН КУПУВАЊЕ
  0 ОНЛАЈН КУПУВАЊЕ

  Во наредните неколку дена ќе објавиме серијал на актуелни теми за Е-ТРГОВИЈА во Македонија! Ќе бидат забележани само најважните точки, за да добиете еден темелен и детален увид како функционираат работите онлајн.

  ТЕМА 1/5 - ОНЛАЈН КУПУВАЊЕ

  • Онлај купувањето на КУПЕР е најбезбедно, затоа што има и...