Категории
  Filters
  Јазик
  Пребарување
  RSS

  Постови на блог '2017' 'април'

  ОНЛАЈН ПРОДАВАЊЕ
  0 ОНЛАЈН ПРОДАВАЊЕ

  Како што спомнавме во претходниот блог, продолжуваме со презентирање на најважните елементи на електронската трговија преку нивната примена на КУПЕР

  ОНЛАЈН ПРОДАВАЊЕ

  • Онлајн продавањето на КУПЕР е овозможено на секоја регистрирана фирма или занаетчија во Македонија.
  • На КУПЕР добивате бесплатн...

  ОНЛАЈН КУПУВАЊЕ
  0 ОНЛАЈН КУПУВАЊЕ

  Во наредните неколку дена ќе објавиме серијал на актуелни теми за Е-ТРГОВИЈА во Македонија! Ќе бидат забележани само најважните точки, за да добиете еден темелен и детален увид како функционираат работите онлајн.

  ТЕМА 1/5 - ОНЛАЈН КУПУВАЊЕ

  • Онлај купувањето на КУПЕР е најбезбедно, затоа што има и...