Категории
  Filters
  Јазик
  Пребарување
  RSS

  Постови на блог '2017' 'август'

  Кои 3 работи ти се потребни за да купуваш online?
  28 Кои 3 работи ти се потребни за да купуваш online?

  Ова се 3-те основни работи кои треба да ги поседуваш за да можеш да купиш од kuper.mk или било која друга online продавница.

  1.Уред

  На kuper.mk можеш да пристапиш од различни уреди: комјутер, лаптоп, телефон или таблет.

  2.Интернет конекција

  Потребно е гореспоменатите уреди да бидат поврзани на и...

  0 7 причини зошто треба да купуваш online!

  1. Можеш да купуваш во пижами

  Кога купуваш online имаш ексклузивно право тоа да го правиш од фотеља, кауч, па дури и од WC и тоа облечен/а во омилените пижами. За разлика од традиционалното купување, online купувањето ти го овозможува овој луксуз.

  2. Купуваш и никој не мора да знае

  Сите луѓе имаа...

  Сертификат за коректна фирма
  0 Сертификат за коректна фирма

  Со задоволство ги известуваме сите КУПЕРИ!!!

  kuper.mk е добитник на сертификат за ,,Коректна Фирма" за одлична репутација и етаблираност во бизнисот - електронска трговија. Не е сеедно од каде купувате online

  Продолжуваме со исто темпо заедно кон врвот!

  ...