Категории
  Filters
  Јазик
  Пребарување
  RSS

  Постови на блог '2018' 'март'

  Продавај на КУПЕР!
  0 Продавај на КУПЕР!

  Продавај на КУПЕР! На КУПЕР добивате БЕСПЛАТНА е-продавница со која отварате уште еден канал за продажба со која продавате на целата територија на Р. Македонија.

  Кои се критериумите?

  Онлајн продавањето на КУПЕР е овозможено на секоја регистрирана фирма или занаетчија во Македонија.

  Аплицирај на p...

  Што значи ознаката “Сребро 925”?
  4012 Што значи ознаката “Сребро 925”?

  Ако сте поминале барем малку време во шопинг на накит, дури и гледајќи наоколу во продавници за сувенири и подароци, веројатно сте забележале накит со ознака “Сребро 925” . Можеби знаете и како изгледа, но не знаете што точно е или што означува "Сребро 925".

   

   

  Многу луѓе накитот кој е означен к...