Категории
  Filters
  Јазик
  Пребарување
  RSS

  Постови на блог '2019' 'септември'

  Есенска подготовка на автомобилот
  0 Есенска подготовка на автомобилот

  Еве на што да внимавате кога го подготвувате автомобилот за Есен.


  1. Започнете со добро чистење

  2. Заштитете ја бојата со восок

  3. Проверете ги бришачите. Ако не се добри сменете ги

  4. Осигурајте се дека греењето работи пред да ви притреба

  5. Проверете ги ремените и цревата 

  6. Проверете го ма...

  Зошто да имате церада?
  18 Зошто да имате церада?

  Од цел ваш имот, втор по вредност после домот е сигурно вашиот автомобил. Затоа ви е потребна заштитна церада за него. Важно е вашиот автомобил да биде заштитен.

  Статистички гледано се повеќе автомобили се оштетуваат поради недостаток на гаража или заштитна церада.
  Но тоа не се единствените прич...