Категории
  Filters
  Јазик
  Пребарување
  RSS

  Интересно

  До Тотален Тренинг На Телото Со Само Пар Тегови
  0 До Тотален Тренинг На Телото Со Само Пар Тегови

  „Немам време брат, немам простор, немам тегови..“ сите имаме свои клише изговори за да го одбегнеме исцрпувачкиот но доста потребен тренинг. Не повеќе! Сакаме да ви покажеме неколку лесни вежби кои можете да ги направите дома и тоа само со еден пар еднорачни тегови.

  Напомена: Како и пред секое вежб...

  0 4-те чекори за да започнете сопствен online бизнис во Македонија

  Во оваа ера на електронски комуникации и инфомациски технологии, секој може да почне свој бизнис. Тоа е факт и тоа е точно. Секој може да биде сам свој шеф. Од вас се очекува да бидете во чекор со промените, во спротивно ќе гледате како другите успеваат. Ако сте од оние луѓе кои што имаат идеја во која цврсто верувате дека ќе ви донесе светла иднина, вреди да започнете да продавате онлајн.

   

   

   

   

  Една Грешка Која Ја Правите При Пеглањето Коса
  0 Една Грешка Која Ја Правите При Пеглањето Коса

  СВРТИ И ДОБИЈ
  0 СВРТИ И ДОБИЈ

  КУПЕР ТРКАЛОТО е нов начин на споделување РАДОСТ со нашите купувачи. Всушност, тоа се појавува на секој 100-ти посетител. Ако баш ти си среќникот, не испуштај ја шансата да го свртиш.

  ...
  Цртање На Портрет: Инструкции Чекор По Чекор
  3 Цртање На Портрет: Инструкции Чекор По Чекор

  Цртањето на автопортрет или портрет на некој друг е една од најтешките техники за еден уметник, а за аматери пак да не ни почнеме да зборуваме. Секој уметник и професор по уметност ќе ви каже дека за цртање на убав портрет потребна е макотрпна работа и искуство.

  Но, бидејќи знаеме дека сте уметници...

  Како Да Го Заштитите Вашиот Лаптоп
  2 Како Да Го Заштитите Вашиот Лаптоп

  Лаптопот е компјутер кој често го употребуваме и злоупотребуваме, и за повеќето од корисниците е скап компјутер кој не може лесно да се замени. Следните инструкции ќе ви помогнат да се осигурате дека вашиот лаптоп ќе трае и дека ќе го користите се додека имате потреба од истиот.

   

  1. Секогаш бидет...

  До Совршена Брада Со Употреба На Тример
  0 До Совршена Брада Со Употреба На Тример

  Негата на коса и брада е од особена важност за благосостојбата на мажите. Но, колку и да е ова есенцијално, многу од мажите имаат проблем кога станува збор за времето кое го посветуваат на нивните фризури и бради.

  Ги знаеме вообичаените причини – мораме да одиме на работа, брзаме да ги однесеме дец...

  Фиџет Спинери: Најдобрите и Најлесните Трикови
  0 Фиџет Спинери: Најдобрите и Најлесните Трикови

  Играчката која буквално го заврте светот! Првично дизајнирана за деца на кои им е дијагностицирано нарушување на хиперактивното нарушување на вниманието (АДХД), играчката буквално стекна фанови, или поточно фанатици од секоја возраст. Фиџет спинерите се најновиот гаџет кој остави свој печат во индус...

  0 4-те Основни Правила На Часовникот За Мажи

  Мажите со стил знаат дека не смеат да носат кафеави чевли со црн каиш, предвреме подготвена машна или пижами кога одат до продавница. Но, кога доаѓаме до часовниците, мажите често знаат да бидат нејасни во својот стил.

  Да се знаат основните правила за носење на часовник, значи да се избегнат грешки...

  СОВЕТИ ЗА КУПУВАЊЕ КАМИН
  0 СОВЕТИ ЗА КУПУВАЊЕ КАМИН

  КУПЕР мрежата на овластени добавувачи на камин е голема и се состои од искусни производители од кои можете да одберете камин кој најдобро ќе одговара на вашиот животен простор. Затоа, со читањето на следните корисни совети можете да заштедите и време и пари, од самиот избор на каминот и се додека истиот не стигне во вашиот дом.