Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
Filters
Language
Search

Церада за мотор (дим. L - 229 x 99 x 125 cm)

950 ден
Церада за мотор димензија L - 229 x 99 x 125 cm. Штити од сонце, снег и дожд.
*
Delivery date: 1-2 days

Церадата е изработена од квалитетен водоотпорен материјал. Внатрешноста е во комбинација со памучна подлога за да не дојде до гребење на лакот на моторот. Истата може да се користи на сонце, снег и дожд.

Важно предупредување: Покријте го моторот со церадата, исклучиво кога е сув!

Write your own review
  • Bad
  • Excellent

Церадата е изработена од квалитетен водоотпорен материјал. Внатрешноста е во комбинација со памучна подлога за да не дојде до гребење на лакот на моторот. Истата може да се користи на сонце, снег и дожд.

Важно предупредување: Покријте го моторот со церадата, исклучиво кога е сув!

fbq('track', 'ViewContent');