Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Дигитален апарат за мерење притисок

  1,689 ден
  *
  Availability: 4 in stock
  Delivery date: 1-2 days

  Монитор за крвен притисок | BP-103H
  Неправилно отчукување на срцето
  LCD екран
  120 снимки во 4 групи
  Последните 3 Просечни резултати
  СЗО Индикатор за класификација на крвниот притисок
  AC адаптер Џек (A / C адаптер не е вклучен)
  Индикатор за слаба батерија
  Автоматско исклучување
  Автоматско притискање
  Точност: ± 3 mmHg (± 0.4 KPa)
  Тест опсег: 20 mmHg-300 mmHg (2,7 KPa-40 KPa)
  Точност на импулсот: ± 5%
  Опсег на испитување на пулсот: 30-180 отчукувања / минута
  Екран: течен кристален дисплеј (LCD), 84.1 x55.1mm
  Извор на напојување: Четири батерии Големина AA или AC адаптер (не се вклучени)
  Траење на батеријата: приближно два месеца
  Димензии: 11x15.5x7 CM (Должина x Ширина x Висина)
  Тежина: Околу 350 g (со исклучок на батеријата)
  Температура: 5-40 (41-104)
  Пакетот содржи:
  1 х монитор за крвен притисок
  1 x манжетна
  1 x Упатство за корисникот
   

  Следете го вашиот крвен притисок. Едноставен за употреба, прецизно читање секој пат.

  Идеален за следење на неправилни отчукувања на срцето. Клинички точни читања 

  Секогаш консултирајте се со вашиот лекар ако имате здравствени проблеми.

  Write your own review
  • Bad
  • Excellent

  Монитор за крвен притисок | BP-103H
  Неправилно отчукување на срцето
  LCD екран
  120 снимки во 4 групи
  Последните 3 Просечни резултати
  СЗО Индикатор за класификација на крвниот притисок
  AC адаптер Џек (A / C адаптер не е вклучен)
  Индикатор за слаба батерија
  Автоматско исклучување
  Автоматско притискање
  Точност: ± 3 mmHg (± 0.4 KPa)
  Тест опсег: 20 mmHg-300 mmHg (2,7 KPa-40 KPa)
  Точност на импулсот: ± 5%
  Опсег на испитување на пулсот: 30-180 отчукувања / минута
  Екран: течен кристален дисплеј (LCD), 84.1 x55.1mm
  Извор на напојување: Четири батерии Големина AA или AC адаптер (не се вклучени)
  Траење на батеријата: приближно два месеца
  Димензии: 11x15.5x7 CM (Должина x Ширина x Висина)
  Тежина: Околу 350 g (со исклучок на батеријата)
  Температура: 5-40 (41-104)
  Пакетот содржи:
  1 х монитор за крвен притисок
  1 x манжетна
  1 x Упатство за корисникот
   

  Следете го вашиот крвен притисок. Едноставен за употреба, прецизно читање секој пат.

  Идеален за следење на неправилни отчукувања на срцето. Клинички точни читања 

  Секогаш консултирајте се со вашиот лекар ако имате здравствени проблеми.

  fbq('track', 'ViewContent');