Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  До Совршена Брада Со Употреба На Тример

  Негата на коса и брада е од особена важност за благосостојбата на мажите. Но, колку и да е ова есенцијално, многу од мажите имаат проблем кога станува збор за времето кое го посветуваат на нивните фризури и бради.

  Ги знаеме вообичаените причини – мораме да одиме на работа, брзаме да ги однесеме децата на школо, презафатеност и вообичаеното „Ме мрзи“.

  Затоа, во наредните две минути прочитајте како употребата на тример за брада може да ви заштеди време и да направи вашата брада да изгледа совршено во секој можен стил.

  Брадата сеуште е во тренд

  И во 2017 година трендот на брада е во нагорна линија. Нема сомнение дека брадата го прави еден маж да изгледа позгодно и помажествено. Помина времето кога брадата беше знак за нечија апатија. Напротив, сега самата брада стана еден вид неизбежен „акцесоар“ на мажите со стил.

   

  Најпопуларните стилови на брада

  Постојат безброј стилови на брада и секоја му прилега на секого на уникатен начин. Ова се стиловите на брада со кои не можете да промашите:

  1. Планинска брада (Целосна брада) – Овој тип на брада е во тренд долго време. Се што е потребно е да ја пуштите вашата брада да расте по природен пат онолку долга колку што сакате, но со секојдневно нејзино уредување и чешлање. Ова е тип на брада за мажи кои го сакаат класичниот изглед и не ви е потребен некаков стилист за да го извлечете овој изглед.

  2. Кратка брада – Стил кој можеме да го забележиме кај помладата популација, како и кај многу од спортистите кои со години носат кратка брада (Дејвид Бекам). Кратката брада е полесна за одржување (со помош на тример) од целосната брада и е идеална за секоја прилика.

  3. Мустаќи и козја брадичка – Ова е совршен изглед за маж кој сака да носи помалку брада. Чест меѓу актерите, но и кај целокупната машка популација, овој стил на брада проектира чист изглед и му прилега на скоро секој маж.

  4. Сенка – Краток стил на брада кој може да се одржува само со тример. Потребно е да пораснете само кратка должина и истата да се тримира секој ден. Ова е уникатен и кул изглед.

  Како да употребувате тример за брада?

  Со помош на тример за брада, можете да го добиете вистинскиот тип на брада која сакате да ја носите. Тримерот за брада е безбеден и лесен за употреба, под услов да ги следите следниве инструкции:

  1. Прво и основно, употребувајте го тримерот пред огледало.Ова ќе загарантира дека ќе внимавате кога ја тримирате вашата брада.
  2. Заштитата на тримерот треба да се прилагоди на саканата должина на брада.
  3. Користејќи бавни и мазни движења, започнете со тримирање на брадата во нагорна насока.
  4. Осигурајте се дека количината на брада е подеднаква на двете страни од лицето.

   

   

  Имате брада и коса кои сакате редовно да ги одржувате? Погледнете ја најновата ексклузивна Купер.мк понуда на тримери и машинки

   

  Помош при купувањето: 071 581 521 📞

  Comments
  11/29/2018 2:43 AM
  Hi!

  Great delivery content on the website! You know, businesses earn organic traffic from their blog, and we feel that you could use a little boost, since you are not blogging every week yet.

  Blogging takes a lot of time and energy, and we have just the team  to come up with great content you are looking for.

  You can have a brand new article to post on kuper.mk starting at $10 in as little as 5 business days!

  Check out our work and reviews  here: http://bit.ly/seowriters

  Thank you for your time,

  Cheers.
  Alison

  Questions? Send a message to our support site or check out the FAQ.
  You are receiving this email because the contact form at kuper.mk is open to the public.
  12/4/2018 4:33 AM
  Hi!

  Great delivery content on the website! You know, most websites generate free traffic from their blogs, and we feel that you could use a little help, since you are not blogging daily yet.

  Writing takes a lot of time, and we have just the team  to come up with great writing you need.

  You can have your new article to post on kuper.mk starting at $10 in as little as 5 business days!

  Check out our work and reviews from happy clients here: http://bit.ly/seowriters

  Thanks for your time,

  Enjoy the rest of your day.
  Tricia

  Questions? Send a message to our support site or check out the FAQ.
  You are receiving this email because the contact form at kuper.mk is open to the public.
  12/17/2018 1:10 AM
  Hi, it's Larhonda!

  Almost everyone is using voice search with their Siri/Google/Alexa to ask for services and products  in 2018, and next year, it'll be EVERYONE of your potential customers. Imagine what  you are missing out on.

  Right now, I can only find kuper.mk on text search after digging a few pages (that's NOT good), businesses on top are winning all the traffic and $$$$!

  Answer all your buyers' questions on your site and win their business! Learn how simple it is : https://goo.gl/6h8hfW

  Get your VSO voice search optimized content: https://goo.gl/tQh8J7
  Starts at $20, regular SEO content starts at $10

  Regards,
  Larhonda
  12/21/2018 11:12 AM
  Hey, it's Tracee!

  Pretty much everyone is using voice search with their Siri/Google/Alexa to ask for services and products now, and in 2019, it'll be EVERYONE of your customers. Imagine what  you are missing out on.

  Just now, I can only find kuper.mk on text search after going through a few pages (that's NOT good), competitors above are getting all the traffic and business!

  Fulfill all your clients' questions on your site and earn their business! Find out how easy it is here: https://goo.gl/6h8hfW

  Get your voice search optimized content: https://goo.gl/tQh8J7
  Starts at $20, regular SEO content starts at $10

  Cheers,
  Tracee
  Leave your comment