Категории
  Filters
  Јазик
  Пребарување

  Есенска подготовка на автомобилот

  Есенска подготовка на автомобилот

  Еве на што да внимавате кога го подготвувате автомобилот за Есен.


  1. Започнете со добро чистење

  2. Заштитете ја бојата со восок

  3. Проверете ги бришачите. Ако не се добри сменете ги

  4. Осигурајте се дека греењето работи пред да ви притреба

  5. Проверете ги ремените и цревата 

  6. Проверете го маслото

  7. Проверете дали имате антифриз

  8. Проверете ги гумите

  9. Балансирајте ги гумите

  10. Проверете ја состојбата на акумулаторот

  11. Осигурајте се дека сите светла работат

  12. Гумените патосници се добар совет за есента

  13. Заштитете го автомобилот со церада

  Оставете коментар