(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Guarantee

  Гаранција на производите

   

  • КУПЕР  не превзема никаква одговорност за гаранција на производите се јавува само како посредник помеѓу Продавачите и Купувачите. Секој производ предмет на гаранција е под директна одговорност на добавувачот/продавачот на производот и оној кој гарантира за неговиот квалитет и функционалност. Во случај на гаранција КУПЕР ги посредува податоците до сервисот, трошоците за доставата до сервисот ги подмирува купувачот.