Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  INTEX базен со кружен облик

  19,500 ден
  Availability: 3 in stock
  Delivery date: 1-2 days

  Моќниот и стабилен Intex Pool кружен облик од линијата Ultra Frame ќе ви овозможи со години пливање и забава во вашата градина. Има уникатна челична конструкција која гарантира стабилност, а ова е исто така поддржано со овални цевки. Платнен базен е изработен од 3 слоја на силен ПВЦ материјал и полиестер. Базенот е лесно да се свитка, бидејќи цевките се од таква форма за лесно и прецизно поврзување на едни со други и заедно формираат силна рамка.


  Технички податоци:
  Димензии: 427 x 107 см
  Тежина: 60,5 кг
  Волумен на вода: 12.706 литри (90% полнење)
  Длабочина на водата: 92 см
  Одводни вентили
  Приклучок за цевка на пумпа: 32 mm

  Практични совети:
  Пумпата мора да се инсталира на 2 метри од базенот
  филтерот не треба да се користи додека се користи базенот
  базенот треба да се стави на рамна и заштитена површина
  не заборавајте за одржување на вода.

  Write your own review
  • Bad
  • Excellent

  Моќниот и стабилен Intex Pool кружен облик од линијата Ultra Frame ќе ви овозможи со години пливање и забава во вашата градина. Има уникатна челична конструкција која гарантира стабилност, а ова е исто така поддржано со овални цевки. Платнен базен е изработен од 3 слоја на силен ПВЦ материјал и полиестер. Базенот е лесно да се свитка, бидејќи цевките се од таква форма за лесно и прецизно поврзување на едни со други и заедно формираат силна рамка.


  Технички податоци:
  Димензии: 427 x 107 см
  Тежина: 60,5 кг
  Волумен на вода: 12.706 литри (90% полнење)
  Длабочина на водата: 92 см
  Одводни вентили
  Приклучок за цевка на пумпа: 32 mm

  Практични совети:
  Пумпата мора да се инсталира на 2 метри од базенот
  филтерот не треба да се користи додека се користи базенот
  базенот треба да се стави на рамна и заштитена површина
  не заборавајте за одржување на вода.

  fbq('track', 'ViewContent');