Категории
  Filters
  Јазик
  Пребарување

  INTEX базен - ultra quadra

  ден
  ПОБРЗАЈ! УШТЕ: 3 на залиха
  Датум на испорака: 1-2 дена

  Ултра Quadra базен
  Со повеќе од пет метри должина и над матар длабочина, базен Ultra Quadra I нуди многу простор за летни собири и рекреација.

  Поцинкуваната, нерѓосувачка метална конструкција на сливот и квалитетна ПВЦ фолија од трислојниот армиран материјал "Супер тешки" обезбедува долг животен век. И покрај димензиите, инсталацијата на базенот е едноставна. 

  Високиот квалитет на овој голем базен, кој го додадовме во исклучително привлечната цена, е доволна причина за одличен купувач!

  Базенот содржи:
  - дебелина од ПВЦ фолија 0,67 mm (ѕид и дното на сливот)
  - галванизирана, нерѓосувачка метална конструкција
  - филтер за песок Krystal Clear, проток 4.0 m3 / h
  - млазницата и цевките
  - Скали со капацитет до 136 кг
  - покривка
  - заштитна подлога
  - вентил за празнење

  Ултра Quadra I базенот е одвоен базен. Ние препорачуваме инсталација на основата бетонска плоча, употреба на заштитна супстрат (филц) и топлинска изолација стиропор.

  Димензии на базен: 549 x 274 x 132 cm
  Обем: 17,203 м3 (90% полнење)
  Ниво на вода: 114 см

  Димензии на пакетот: 61 x 62 x 151 cm
  Тежина на пакет: 127,5 кг

  Напишете сопствен коментар
  • Лош
  • Одлично

  Ултра Quadra базен
  Со повеќе од пет метри должина и над матар длабочина, базен Ultra Quadra I нуди многу простор за летни собири и рекреација.

  Поцинкуваната, нерѓосувачка метална конструкција на сливот и квалитетна ПВЦ фолија од трислојниот армиран материјал "Супер тешки" обезбедува долг животен век. И покрај димензиите, инсталацијата на базенот е едноставна. 

  Високиот квалитет на овој голем базен, кој го додадовме во исклучително привлечната цена, е доволна причина за одличен купувач!

  Базенот содржи:
  - дебелина од ПВЦ фолија 0,67 mm (ѕид и дното на сливот)
  - галванизирана, нерѓосувачка метална конструкција
  - филтер за песок Krystal Clear, проток 4.0 m3 / h
  - млазницата и цевките
  - Скали со капацитет до 136 кг
  - покривка
  - заштитна подлога
  - вентил за празнење

  Ултра Quadra I базенот е одвоен базен. Ние препорачуваме инсталација на основата бетонска плоча, употреба на заштитна супстрат (филц) и топлинска изолација стиропор.

  Димензии на базен: 549 x 274 x 132 cm
  Обем: 17,203 м3 (90% полнење)
  Ниво на вода: 114 см

  Димензии на пакетот: 61 x 62 x 151 cm
  Тежина на пакет: 127,5 кг

  fbq('track', 'ViewContent');