Категории
  Filters
  Јазик
  Пребарување

  Како да купам?

  ЧЕКОРИ ЗА НАРАЧКA

  Прв чекор: Изберете ги производите што сакате да ги нарачате

  • Покрај секој наслов/производ се наоѓа копчето „ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА“ кликнете на него и производот автоматски ќе биде додаден во вашата кошничка.
  • Во кошничката можете да додавате неограничен број на производи, како и да ги бришете производите што предходно ги имате додадено.
  • На ист начин во кошничката може да се додадат и прозводите од листата на желби.
  • Во секој момент, со поглед кон горниот десен агол на екранот можете да видите колку производи имате во кошничката и која е нивната вкупна вредност.
  • Кога ќе ги одберете сите производи што сакате да ги нарачате, притиснете на копчето „НАРАЧАЈ“ и преминете на вториот чекор од процесот за плаќање.

  Втор чекор: Внесување на Вашите податоци за достава и избор на плаќање

  • Во овој дел треба да ги исполните полињата со потребните податоци за доставата и да го изберете начинот на плаќање. Полињата што се обележани со ѕвездича (*) се задолжителни, за да успешно ја комплетирате Вашата онлајн нарачка. Ако сте веќе регистрирани на КУПЕР, најавете се со Вашиот кориснички профил, податоците ќе бидат автоматски исполнети.
  • Доколку изберете начин на плаќање при достава, плаќате кога производот ќе Ви биде доставен.
  • Доколку изберете онлајн плаќање, потребно е да ги внесете следните податоци:

  • За нарачки во Република Македонија доставата ја врши курир-службата Брза пратка.
  • Пратката ќе пристигне на наведената адреса за достава во најбрз можен рок од комплетирањето на нарачката и откако ќе ја потврдите нарачката со нашиот админ тим. Доставата на вашите производи е БЕСПЛАТНА.
  • Откако ќе ги внесите податоците за достава кликнете „ПОТВРДИ“ .

  Забелешка: За успешно да Ви ја доставиме нарачката, Ве молиме наведете го вашиот телефонски број, на кој што курир службата ќе може навремено да Ве исконтактира со цел да се договори времето на достава на нарачката. Во случај на рекламација на производот, предмет на нарачката, важи политиката за враќање на производите.

  ВИ БЛАГОДАРИМЕ ШТО КУПИВТЕ ОД КУПЕР!

   

  Админ тим на КУПЕР

  Супер е да си купер!