Категории
  Filters
  Јазик
  Пребарување

  Колку може да ве чини еден ден на плажа во познатите туристички места?

  Колку може да ве чини еден ден на плажа во познатите туристички места?

  Порталот Post Office, секоја година објавува таканаречен барометар на цени според кој ги рангира плажите во Европа каде може да се релаксирате „за малку пари.“

  Во ранг листата, не се вклучени критериуми како патни трошоци или трошоци за сместување, туку се нагласуваат секојдневни трошоци.

  Па, за да не се случува да останете запрепастени од цените на плажа, најдобро е да знаете отприлика како се движат на повеќето места.

  Пресметајте си колку може да ве чини еден ден на плажа на некои од следниве места:

  Соренто, Италија

  • Кафе – 2 евра
  • Чаша локално пиво – 3 евра
  • Шише Coca-Cola – 2.60 евра
  • Чаша вино – 3.10 евра
  • Шише вода – 1 евро
  • Крема за сончање – 10.35 евра
  • Средство за инсекти – 8.30 евра
  • Ручек за двајца од две порции – 36 евра
  • Вечера за двајца со шише вино – 74 евра

  Ибица, Шпанија

  • Кафе – 1.50 евра
  • Чаша локално пиво – 3.50 евра
  • Шише Coca-Cola – 2.50 евра
  • Чаша вино – 4 евра
  • Шише вода – 0.80 евра
  • Крема за сончање – 20 евра
  • Средство за инсекти – 10 евра
  • Ручек за двајца од две порции – 19 евра
  • Вечера за двајца со шише вино – 70 евра

  Ница, Франција

  • Кафе – 1.60 евра
  • Чаша локално пиво – 3.60 евра
  • Шише Coca-Cola – 3.60 евра
  • Чаша вино – 3.7 евра
  • Шише вода – 0.30 евра
  • Крема за сончање – 11.50 евра
  • Средство за инсекти – 7.20 евра
  • Ручек за двајца од две порции – 30 евра
  • Вечера за двајца со шише вино – 70 евра

  Маjорка, Шпанија

  • Кафе – 1.50 евра
  • Чаша локално пиво – 2.60 евра
  • Шише Coca-Cola – 2.60 евра
  • Чаша вино – 4.10 евра
  • Шише вода – 0.60 евра
  • Крема за сончање – 15.40 евра
  • Средство за инсекти – 5.10 евра
  • Ручек за двајца од две порции – 30 евра
  • Вечера за двајца со шише вино – 40 евра

  Пореч, Хрватска

  • Кафе – 1.60 евра
  • Чаша локално пиво – 2.50 евра
  • Шише Coca-Cola – 2.80 евра
  • Чаша вино – 4 евра
  • Шише вода – 0.90 евра
  • Крема за сончање – 8.60 евра
  • Средство за инсекти – 5.70 евра
  • Ручек за двајца од две порции – 25.70 евра
  • Вечера за двајца со шише вино – 70.70 евра

  Лисабон, Португалија

  • Кафе – 0.70 евра
  • Чаша локално пиво – 2 евра
  • Шише Coca-Cola – 2 евра
  • Чаша вино – 4 евра
  • Шише вода – 2 евра
  • Крема за сончање – 7.20 евра
  • Средство за инсекти – 8.20 евра
  • Ручек за двајца од две порции – 30 евра
  • Вечера за двајца со шише вино – 60 евра

  Халкидики, Грција

  • Кафе – 3.50 евра
  • Чаша локално пиво – 5 евра
  • Шише Coca-Cola – 3 евра
  • Чаша вино – 5 евра
  • Шише вода – 1 евро
  • Крема за сончање – 15 евра
  • Средство за инсекти – 6 евра
  • Ручек за двајца од две порции – 30 евра
  • Вечера за двајца со шише вино – 45 евра

  Задар, Хрватска

  • Кафе – 1.73 евра
  • Чаша локално пиво – 2.45 евра
  • Шише Coca-Cola - 2.45 евра
  • Чаша вино - 3.60 евра
  • Шише вода - 0.86 евра
  • Крема за сончање - 10.80 евра
  • Средство за инсекти - 5.76
  • Ручек за двајца од две порции - 20.15 евра
  • Вечера за двајца со шише вино - 66.20 евра

  Крф, Грција

  • Кафе - 2.60 евра
  • Чаша локално пиво - 3.40 евра
  • Шише Coca-Cola - 2.10 евра
  • Чаша вино - 3.60 евра
  • Шише вода - 1 евро
  • Крема за сончање - 8.30 евра
  • Средство за инсекти - 7.30 евра
  • Ручек за двајца од две порции - 24.90 евра
  • Вечера за двајца со шише вино - 52.80 евра

  Крит, Грција

  • Кафе - 2.60 евра
  • Чаша локално пиво - 2.60 евра
  • Шише Coca-Cola - 2.50 евра
  • Чаша вино - 3.10 евра
  • Шише вода - 0.50 евра
  • Крема за сончање - 7.20 евра
  • Средство за инсекти - 8.50 евра
  • Ручек за двајца од две порции - 25 евра
  • Вечера за двајца со шише вино - 49 евра

  Мармарис, Турција

  • Кафе - 1.60 евра
  • Чаша локално пиво - 2.50 евра
  • Шише Coca-Cola - 1.50 евра
  • Чаша вино - 3 евра
  • Шише вода - 0.30 евра
  • Крема за сончање - 7.70 евра
  • Средство за инсекти - 2.16 евра
  • Ручек за двајца од две порции - 10.80 евра
  • Вечера за двајца со шише вино - 36.80 евра

  Сани Бич, Бугарија

  • Кафе - 0.80 евра
  • Чаша локално пиво - 0.80 евра
  • Шише Coca-Cola - 1.10 евра
  • Чаша вино - 1.40 евра
  • Шише вода - 0.40 евра
  • Крема за сончање - 7.80 евра
  • Средство за инсекти - 2.80 евра
  • Ручек за двајца од две порции - 9.90 евра
  • Вечера за двајца со шише вино - 30.40 евра

   

  ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ПОНУДАТА НА ЛЕТНА ОПРЕМА

   

   

  Коментари
  02.12.2019 15:32
  http://mewkid.net/where-is-xena/ - Amoxicillin No Prescription <a href="http://mewkid.net/where-is-xena/">Buy Amoxicillin</a> jah.xxvy.kuper.mk.tpc.gq http://mewkid.net/where-is-xena/
  02.12.2019 15:54
  http://mewkid.net/where-is-xena/ - Amoxicillin 500mg <a href="http://mewkid.net/where-is-xena/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> etd.wuwg.kuper.mk.mdj.hr http://mewkid.net/where-is-xena/
  02.12.2019 16:10
  http://mewkid.net/where-is-xena/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://mewkid.net/where-is-xena/">Buy Amoxicillin</a> xzb.ejgd.kuper.mk.cvo.kd http://mewkid.net/where-is-xena/
  04.12.2019 17:14
  http://mewkid.net/where-is-xena/ - Amoxicillin No Prescription <a href="http://mewkid.net/where-is-xena/">Buy Amoxicillin</a> mwo.hjai.kuper.mk.toj.et http://mewkid.net/where-is-xena/
  04.12.2019 17:43
  http://mewkid.net/where-is-xena/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://mewkid.net/where-is-xena/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> fkf.yiyu.kuper.mk.fqr.kf http://mewkid.net/where-is-xena/
  04.12.2019 18:11
  http://mewkid.net/where-is-xena/ - Buy Amoxicillin Online <a href="http://mewkid.net/where-is-xena/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> khc.ztzo.kuper.mk.qqq.kp http://mewkid.net/where-is-xena/
  04.12.2019 18:54
  http://mewkid.net/where-is-xena/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://mewkid.net/where-is-xena/">Amoxicillin Online</a> qej.nkqt.kuper.mk.vjz.oo http://mewkid.net/where-is-xena/
  04.12.2019 19:48
  http://mewkid.net/where-is-xena/ - Buy Amoxicillin Online Without Prescription <a href="http://mewkid.net/where-is-xena/">Amoxil</a> srz.glbf.kuper.mk.knb.br http://mewkid.net/where-is-xena/
  04.12.2019 20:20
  http://mewkid.net/where-is-xena/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://mewkid.net/where-is-xena/">Amoxicillin Online</a> rfd.qyra.kuper.mk.vyj.vl http://mewkid.net/where-is-xena/
  04.12.2019 20:53
  http://mewkid.net/where-is-xena/ - Amoxicillin <a href="http://mewkid.net/where-is-xena/">Amoxicillin On Line</a> lqc.tpwk.kuper.mk.uus.zv http://mewkid.net/where-is-xena/
  20.02.2020 16:24
  It's gratifying <a href="https://it.potenziale-entfesseln.de/other-cat-hallu-motion/">hallu motion</a> and <a href="https://bg.eftaparis2010.com/acne-cat-nonacne/225/nonacne-mneniya-forum-khapcheta/">nonacne</a> for people <a href="https://hr.unescoinbici.it/slim/482/bioxyn-gdje-kupiti-tablete-u-ljekarnama-recenzije-upotreba-forum-hr/">https://hr.unescoinbici.it/slim/482/bioxyn-gdje-kupiti-tablete-u-ljekarnama-recenzije-upotreba-forum-hr/</a> and as long as <a href="https://bg.potenziale-entfesseln.de/enlargement-cat-xxl-elite/">https://bg.potenziale-entfesseln.de/enlargement-cat-xxl-elite/</a>.
  I has the ability to https://dede.mikronsindia.com/ recoup a few.
  29.03.2020 14:37
  http://www.supplyyeezy.us.com/ Yeezy Supply
  http://www.pandorabijouxfr.fr/ Pandora
  http://www.yeezyadidas.fr/ Yeezy
  http://www.airforce1.de/ Air Force 1
  http://www.nikeairforce1.de/ Nike Air Force 1
  http://www.nikeairmax270.de/ Nike Air Max 270
  http://www.kobebryant-jersey.us/ Kobe Bryant Jersey
  http://www.kobebryantjerseysforsale.us/ Kobe Bryant Jerseys For Sale
  http://www.kobebryantjersey24.us/ Kobe Bryant Jersey 24
  http://www.kobebryantwebsiteofficial.us/ Kobe Bryant Website Official
  http://www.pandorasoldes2020.fr/ Pandora Bijoux
  http://www.yeezy-shoe.us.com/ Yeezy
  http://www.yeezymafia.us.com/ Yeezy
  http://www.supplyyeezy.us.com/ Yeezy Shoes
  http://www.nikeshoes.us.org/ Nike Shoes
  http://www.nfl-jerseys.us.org/ NFL Jerseys
  http://www.yeezyboost350.us.com/ Yeezy Boost 350
  http://www.yeezy350.us.com/ Yeezy
  http://www.yeezy-shoes.in.net/ Yeezy Shoes
  http://www.yeezys.me.uk/ Yeezy
  http://www.yeezy-350.org.uk/ Yeezy
  http://www.yeezy350.org.uk/ Yeezy 350
  http://www.yeezys.us.com/ Yeezy
  http://www.yeezy.com.co/ Yeezy Shoes
  http://www.adidasyeezy.us.com/ Adidas Yeezy
  http://www.yeezy700.org.uk/ Yeezy 700
  http://www.nikeoutletstoreonlineshopping.us/ Nike Outlet
  http://www.yeezy-shoes.in.net/ Yeezy Shoes
  http://www.mlbshop.us.com/ MLB Shop
  http://www.adidasyeezy.de/ Adidas Yeezy
  http://www.mlbjerseys.us.com/ MLB Jerseys
  http://www.yeezy380.us/ Yeezy 380
  http://www.yeezy380.us.com/ Yeezy 380
  http://www.nikefactory.us.com/ Nike Outlet
  http://www.humanraces.us.com/ Human Races
  http://www.humanracesshoes.us/ Human Race Shoes
  http://www.uggs-officialsite.org/ Uggs Official Site
  http://www.pandoraonline-shop.de/ Pandora
  http://www.basketball-jerseys.us.com/ Basketball Jerseys
  http://www.jerseysbasketball.us/ Basketball Jerseys
  http://www.jerseys-nba.us/ Cheap NBA Jerseys
  http://www.nikes-shoes.us.com/ Nike Outlet
  http://www.pandoraoutletcanada.ca/ Pandora Canada
  http://www.pandora-charms.org/ Pandora Charms
  http://www.jewelrypandora.org/ Pandora Jewelry
  http://www.pandora-outlet.us.org/ Pandora Outlet
  http://www.pandorajewelryofficialwebsite.us.com/ Pandora Jewelry Official Site
  http://www.mlbjerseysofficial.us.com/ MLB Jerseys
  http://www.pandoras.fr/ Pandora
  http://www.pandorabijouxfr.fr/ Pandora Bijoux
  http://www.yeezyadidas.fr/ Adidas Yeezy
  http://www.pandorasoldes2020.fr/ Pandora Soldes 2020
  http://www.yeezy-shoe.us.com/ Yeezy Shoes
  http://www.yeezymafia.us.com/ Yeezy Mafia
  ウレ
  27.04.2020 20:17
  Hello

  Thank you for the quickly delivery to my place.
  When I saw the item. I immediately saw that something was wrong with it, and when I opened it, the item was unfortunately damaged.
  I made a photo so that you can see what I mean. https://imgurgallery.com/6yh43ed
  I am a regular customer, and I regularly order from your website.
  Hope we can solve this small problem in a good way.

  Yours truly

  "Sent from my Samsung"
  21.06.2020 21:25
  Hey

  My package was damaged for the second time.
  I made a photo so that you can see what I have received. https://imgurgallery.com/nh76yt
  I hope you can help me solve this problem.

  Yours truly
  Leslee Dillon

  "Sent from my Huawai phone"
  30.06.2020 06:30
  http://mewkid.net/when-is-xicix/ - Buy Amoxicillin <a href="http://mewkid.net/when-is-xicix/">Amoxicillin On Line</a> obk.nais.kuper.mk.dhr.sn http://mewkid.net/when-is-xicix/
  30.06.2020 06:52
  http://mewkid.net/when-is-xicix/ - Buy Amoxicillin Online <a href="http://mewkid.net/when-is-xicix/">Amoxicillin</a> mch.yhhc.kuper.mk.nmm.bs http://mewkid.net/when-is-xicix/
  02.07.2020 16:37
  http://mewkid.net/when-is-xicix/ - Amoxicillin <a href="http://mewkid.net/when-is-xicix/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> ytr.zuge.kuper.mk.uoj.jz http://mewkid.net/when-is-xicix/
  02.07.2020 17:17
  http://mewkid.net/when-is-xicix/ - Amoxicillin 500mg <a href="http://mewkid.net/when-is-xicix/">Amoxicillin 500 Mg</a> pdv.qxaa.kuper.mk.ggk.rd http://mewkid.net/when-is-xicix/
  28.09.2020 11:05
  http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya/">Buy Amoxicillin</a> pto.driv.kuper.mk.ziv.lm http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
  28.09.2020 11:25
  http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ - Amoxicillin Online <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya/">Amoxicillin Without Prescription</a> rmf.jarz.kuper.mk.qcs.jp http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
  14.11.2020 19:05
  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Buy Amoxicillin Online <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/">Amoxicillin</a> qwh.bcpv.kuper.mk.jpr.fr http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
  14.11.2020 19:12
  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Amoxicillin On Line <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/">Amoxicillin</a> sql.opsd.kuper.mk.vhc.tl http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
  14.11.2020 19:35
  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Buy Amoxicillin <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/">18</a> byo.mgbf.kuper.mk.liz.hu http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
  14.11.2020 19:37
  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Amoxicillin 500mg Capsules <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/">Buy Amoxicillin Online</a> oav.heqm.kuper.mk.dyg.ju http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
  14.11.2020 20:01
  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Amoxicillin 500mg <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/">Amoxicillin Online</a> btb.aulv.kuper.mk.tjr.ol http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
  27.11.2020 08:48
  Колку може да ве чини еден ден на плажа во познатите туристички места?| Kuper.mk | Твојот онлајн маркет
  kghvsrqh http://www.g54gpdftk4i11v1s7c160u55cu4n670cs.org/
  <a href="http://www.g54gpdftk4i11v1s7c160u55cu4n670cs.org/">akghvsrqh</a>
  [url=http://www.g54gpdftk4i11v1s7c160u55cu4n670cs.org/]ukghvsrqh[/url]
  13.12.2020 16:43
  Cialis 20 Mg Dosaggio  WhergeAtteve <a href=https://bansocialism.com/>order cialis</a> triaryVarm Hq Canadian Meds
  19.01.2021 10:00
  Колку може да ве чини еден ден на плажа во познатите туристички места?| Kuper.mk | Твојот онлајн маркет
  <a href="http://www.gjg481nx29s41eab6k1b110r02rky90ps.org/">axwykgsnny</a>
  [url=http://www.gjg481nx29s41eab6k1b110r02rky90ps.org/]uxwykgsnny[/url]
  xwykgsnny http://www.gjg481nx29s41eab6k1b110r02rky90ps.org/
  31.01.2021 02:19
  Колку може да ве чини еден ден на плажа во познатите туристички места?| Kuper.mk | Твојот онлајн маркет
  [url=http://www.g6ee5jb8eizn47277j1v3qs83737sun3s.org/]udfvgqcwgbb[/url]
  dfvgqcwgbb http://www.g6ee5jb8eizn47277j1v3qs83737sun3s.org/
  <a href="http://www.g6ee5jb8eizn47277j1v3qs83737sun3s.org/">adfvgqcwgbb</a>
  26.02.2021 11:40
  Колку може да ве чини еден ден на плажа во познатите туристички места?| Kuper.mk | Твојот онлајн маркет
  <a href="http://www.gfa3uj558y350m174q3divi8sz52x8u3s.org/">akbnfwzhzo</a>
  [url=http://www.gfa3uj558y350m174q3divi8sz52x8u3s.org/]ukbnfwzhzo[/url]
  kbnfwzhzo http://www.gfa3uj558y350m174q3divi8sz52x8u3s.org/
  11.03.2021 19:51
  Колку може да ве чини еден ден на плажа во познатите туристички места?| Kuper.mk | Твојот онлајн маркет
  [url=http://www.gg07w8n8uy6c8269y4zf06192fo7qvrcs.org/]uwrwxpzvfg[/url]
  <a href="http://www.gg07w8n8uy6c8269y4zf06192fo7qvrcs.org/">awrwxpzvfg</a>
  wrwxpzvfg http://www.gg07w8n8uy6c8269y4zf06192fo7qvrcs.org/
  13.03.2021 02:57
  ebay south beach diet sastav <a href="https://hr.ohmmbot.org/slim/18/south-beach-diet/">prije i poslije south beach diet komentari</a> prije i poslije south beach diet komentari
  22.03.2021 10:11
  Колку може да ве чини еден ден на плажа во познатите туристички места?| Kuper.mk | Твојот онлајн маркет
  [url=http://www.gnxa1u612i6kagg5o851mf3007420hbas.org/]unwiyeigftj[/url]
  nwiyeigftj http://www.gnxa1u612i6kagg5o851mf3007420hbas.org/
  <a href="http://www.gnxa1u612i6kagg5o851mf3007420hbas.org/">anwiyeigftj</a>
  26.03.2021 08:16
  Колку може да ве чини еден ден на плажа во познатите туристички места?| Kuper.mk | Твојот онлајн маркет
  [url=http://www.g2917d6zc9cwhg47673tp1fs6zm6j0w8s.org/]ufiwqxrofc[/url]
  fiwqxrofc http://www.g2917d6zc9cwhg47673tp1fs6zm6j0w8s.org/
  <a href="http://www.g2917d6zc9cwhg47673tp1fs6zm6j0w8s.org/">afiwqxrofc</a>
  30.03.2021 02:55
  https://hcialischeapc.com/ - buying generic cialis online safe
  02.04.2021 18:28
  Колку може да ве чини еден ден на плажа во познатите туристички места?| Kuper.mk | Твојот онлајн маркет
  <a href="http://www.ga1346vf79asx6v38gyf8232f7dbl2o1s.org/">aqxhccfklp</a>
  [url=http://www.ga1346vf79asx6v38gyf8232f7dbl2o1s.org/]uqxhccfklp[/url]
  qxhccfklp http://www.ga1346vf79asx6v38gyf8232f7dbl2o1s.org/
  13.04.2021 15:19
  Колку може да ве чини еден ден на плажа во познатите туристички места?| Kuper.mk | Твојот онлајн маркет
  hgmwdopi http://www.g6o1lotgm201sz03tdn3v064g28u9n50s.org/
  [url=http://www.g6o1lotgm201sz03tdn3v064g28u9n50s.org/]uhgmwdopi[/url]
  <a href="http://www.g6o1lotgm201sz03tdn3v064g28u9n50s.org/">ahgmwdopi</a>
  13.04.2021 21:36
  Колку може да ве чини еден ден на плажа во познатите туристички места?| Kuper.mk | Твојот онлајн маркет
  [url=http://www.g6s7c99wwub5q88c5e20f6x6ir5z8m22s.org/]uswcfpvhgmy[/url]
  swcfpvhgmy http://www.g6s7c99wwub5q88c5e20f6x6ir5z8m22s.org/
  <a href="http://www.g6s7c99wwub5q88c5e20f6x6ir5z8m22s.org/">aswcfpvhgmy</a>
  14.04.2021 17:02
  Hi, cool video to watch for everyone <a href=https://bit.ly/39qbRCe>https://bit.ly/39qbRCe</a>
  15.04.2021 13:51
  <a href=https://dom5min.ru/remont-zamka-avtomobilya.html>https://dom5min.ru/remont-zamka-avtomobilya.html</a>
  15.04.2021 15:55
  <a href=http://ipoteka12.ru/>Помощь в рефинансировании ипотеки</a>
  15.04.2021 23:40
  <a href=https://streamhub.shop/>twitch накрутка зрителей</a>
  Оставете коментар