Категории
  Filters
  Јазик
  Пребарување

  Колку е практичен преносливиот ладилник за во кола?

  Колку е практичен преносливиот ладилник за во кола?

  Ладилникот за во кола е сосема практична работа кога тргнувате на пат и сте подолго време во возилото. Со овој пренослив електронски ладилник можете да ги земите сите ваши омилени пијалоци и храна додека сте во движење.

  Исто така е совршено за употреба во домот или во канцеларијата и може да се олади до 15-25 °C, исто така топло до 60 °C.

  Се што треба да направите е да го вклучите во приклучокот за напојување во автомобилот и да го вклучите за инстант ладење и затоплување.

  Преносливиот ладилник е сосема прикладен за складирање на пијалоци и храна за патување, пикник, кампување, дома или за во канцеларија.

  Овие ладилници за во кола не се за замрзната намена, туку да чува или одржува ладна храна / пијалоци ладна или топла храна / пијалоци.
  Потребни им се 15 - 30 минути за ладење или за загревање на храната / пијалоците
  За да постигнете идеален резултат на ладење / затоплување, можете да ги замрзнете или претходно да ги загреете храната / пијалоците пред да ги ставите во фрижидер
  Кога сакате да се префрлите од Cold to Hot или обратно, треба да го исклучите претходно изворот на енергија околу 30 минути
  Изберете ладилник со реверзибилна функционланост:

  Моќ: AC 220V (напојување) или 12V DC адаптер (за користење во возило)
  Моќност за ладење: 48 - 65 W
  Температурата е околу 15-25 °C пониска од собната температура
  Затоплување: 30 - 55 W
  Додека се загрева / грее, температурата може да достигне 60° C (± 5 ° C)
  Капацитет: 7.5L 
  Кабел за напојување: долга 195см
  Зелената / црвената LED светилка за пригоден режим на работа
  Димензија:
  Целосна големина на телото: 30cm x 31cm x 17cm
  Внатрешна големина: 19.5cm x 21.5cm x 15cm
  Материјал: ПП
  Погодно за сите возила

  Епа, среќен пат и убав излет. 

  Погледнете ја нашата понуда, за сосема практичен пренослив уред за зачувување на храната и пијалоците. (клик на сликата)

  Оставете коментар