(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  ОНЛАЈН КУПУВАЊЕ

  Во наредните неколку дена ќе објавиме серијал на актуелни теми за Е-ТРГОВИЈА во Македонија! Ќе бидат забележани само најважните точки, за да добиете еден темелен и детален увид како функционираат работите онлајн.

  ТЕМА 1/5 - ОНЛАЈН КУПУВАЊЕ

  • Онлај купувањето на КУПЕР е најбезбедно, затоа што има инсталиран SSL сертификат за безбедност.
  • Купувањето со картичка овозможува резервирање на уплатените пари, се до моментот додека не го потврдите Вашето задоволство од тоа што сте го купиле од КУПЕР. 
  • На КУПЕР е инсталиран наједноставниот модул за купување. Се внесуваат само податоци за достава и се избира начинот на плаќање. 
  • Купувањето со картички е најпрепорачливо затоа што е најбезбедно. Податоците кои што веќе сте ги довериле на банката, остануваат во банката, КУПЕР нема никаков пристап до тие податоци.
  • ОНЛАЈН купувањето е овозможено преку персонален комјутер, таблет или мобилен, во секој момент.
  • ОНЛАЈН купувањето го следат нашите онлајн агенти за помош при онлајн купувањето со модулот за директна комуникација со онлајн купувачите. 
  • Предности на ОНЛАЈН купувањето: 
  • Заштедувате на време затоа што купувате од дома. Дали кога купувате од продавница размислувате за трошокот додека стигните до неа? Од КУПЕР го добивате секој нарачан продукт испорачан до дома без никакви дополнителни трошоци за достава.
  • Пониски цени на производите. 
  • Голем избор и вариации на продуктот. 
  • Лесно можете да го пратите производот како подарок.
  • Можете да споредувате цени.
  • Избегнувате гужви и чекање на ред.
  • Дискретност при купувањето.

  Подготвено од админ тим на КУПЕР

  Leave your comment