Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Paint Zoom | Компресор за фарбање

  1,889 ден
  2,600 ден
  *
  Availability: 5 in stock
  Delivery date: 1-2 days

  Ултра лесен и пренослив

  Прекинувач за вклучување / исклучување

  HVLP (висока јачина на звук / низок притисок) воздушна технологија за 100% покриеност со минимум спреј и максимална контрола

  Електричен систем за боење со боја 

  Напредна технологија

  3 спрејови: вертикален, хоризонтален и кружен млаз

  Работи од било кој агол

  Ремен за лесно пренесување и работа

  Може да се користи за спреј на бои и лакови 

  Професионален систем за прскање 15m ² за 10 минути

  Овој производ е електричен и моќен,  звук околу 80 ДБ

  Може да се користи за тули, цемент, дрво, мазни површини

  Применува 7,61 галони на час за брзо, лесно и оптимално покривање

  14,5 psi за минимална препрека и супериорна контрола

  Лесно се нанесува латекс и маслена боја,  масла и лакови

  Лесен за чистење; едноставно исплакнете го со вода

  Вклучува удобна рамка за на рамо за лесна употреба и преносливост

  Комплет вклучува турбина од 650 вати, црево од 5 метри, кабел од 7 метри, професионален пиштол за распрскување

  Моќен тип на мотор
  650W

  Write your own review
  • Bad
  • Excellent

  Ултра лесен и пренослив

  Прекинувач за вклучување / исклучување

  HVLP (висока јачина на звук / низок притисок) воздушна технологија за 100% покриеност со минимум спреј и максимална контрола

  Електричен систем за боење со боја 

  Напредна технологија

  3 спрејови: вертикален, хоризонтален и кружен млаз

  Работи од било кој агол

  Ремен за лесно пренесување и работа

  Може да се користи за спреј на бои и лакови 

  Професионален систем за прскање 15m ² за 10 минути

  Овој производ е електричен и моќен,  звук околу 80 ДБ

  Може да се користи за тули, цемент, дрво, мазни површини

  Применува 7,61 галони на час за брзо, лесно и оптимално покривање

  14,5 psi за минимална препрека и супериорна контрола

  Лесно се нанесува латекс и маслена боја,  масла и лакови

  Лесен за чистење; едноставно исплакнете го со вода

  Вклучува удобна рамка за на рамо за лесна употреба и преносливост

  Комплет вклучува турбина од 650 вати, црево од 5 метри, кабел од 7 метри, професионален пиштол за распрскување

  Моќен тип на мотор
  650W

  fbq('track', 'ViewContent');