Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Паркинг сензор за кола

  1,389 ден
  2,500 ден
  *
  Availability: 3 in stock
  Delivery date: 1-2 days

  1. 4 сензори задни
  2. Дигитален и LED дисплеј во боја
  3. Аларм преку Биби звук во три чекори
  4. Лево и десно означување 
  5. Нумерички приказ од 2.0m до 0m
  6. Задните сензори автоматски дејствуваат при враќање наназад

  Напон 9DCV-15DCV
  Номинален напон 12DCV
  Моќ max0.5W
  Растојание на алармот 0м-2.0м
  LED дисплеј 
  Сензор со дијаметар 22mm
  Инсталација директно во браникот
  Аголен сензор X, Y, 60
  работна температура -30 c --- + 80 c
  Тип на аларм Сирена (Bi Bi ....)
  аларм волумен 65dB
  Аларм фреквенција 1.6-2.0m: 0.5 HZ (бавно) ;1.1-1.5m: 1 HZ (бавно);
  0.6-1.0m: 3 HZ (обично); 0-0.4m:

  Existing reviews
  super
  funkcionira kako sto treba
  From: Guest | Date: 6/18/2018 10:39 AM
  Was this review helpful? Yes No (1/0)
  eftino a efikasno
  si staviv senzori i ne me boli glava vise :D
  From: Guest | Date: 6/18/2018 10:40 AM
  Was this review helpful? Yes No (1/0)
  odlicen proizvod
  nema bolji rikverc shofer od mene sea :D
  From: Guest | Date: 6/18/2018 10:41 AM
  Was this review helpful? Yes No (1/0)
  Write your own review
  • Bad
  • Excellent

  1. 4 сензори задни
  2. Дигитален и LED дисплеј во боја
  3. Аларм преку Биби звук во три чекори
  4. Лево и десно означување 
  5. Нумерички приказ од 2.0m до 0m
  6. Задните сензори автоматски дејствуваат при враќање наназад

  Напон 9DCV-15DCV
  Номинален напон 12DCV
  Моќ max0.5W
  Растојание на алармот 0м-2.0м
  LED дисплеј 
  Сензор со дијаметар 22mm
  Инсталација директно во браникот
  Аголен сензор X, Y, 60
  работна температура -30 c --- + 80 c
  Тип на аларм Сирена (Bi Bi ....)
  аларм волумен 65dB
  Аларм фреквенција 1.6-2.0m: 0.5 HZ (бавно) ;1.1-1.5m: 1 HZ (бавно);
  0.6-1.0m: 3 HZ (обично); 0-0.4m:

  fbq('track', 'ViewContent');