Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Пеперутка 2201

  1,350 ден
  Availability: 2 in stock
  Delivery date: 1-2 days
   
  Пеперутка 2201
       Тема од народното творештво.
  Рачна изработка , уникатен примерок. Темата е изработена на месингана фолија поставена во дрвена рамка.  Димензии 15,5 cm X 13,5 cm, 0,130 kg          .  
       Пеперутката е една од најстарите мотиви во народното творештво употребена како украс.Таа е симбол на разиграноста, распеаноста и богатството на животот и симболички го преставува животот разигран исто како нејзиниот прекрасен, грациозен и лесен лет.      
      Во изработката на експонатите, покрај моментот на автентичноста, присутна е и креативноста на авторот во преточувањето на откриениете артефакти

   

  Write your own review
  • Bad
  • Excellent
   
  Пеперутка 2201
       Тема од народното творештво.
  Рачна изработка , уникатен примерок. Темата е изработена на месингана фолија поставена во дрвена рамка.  Димензии 15,5 cm X 13,5 cm, 0,130 kg          .  
       Пеперутката е една од најстарите мотиви во народното творештво употребена како украс.Таа е симбол на разиграноста, распеаноста и богатството на животот и симболички го преставува животот разигран исто како нејзиниот прекрасен, грациозен и лесен лет.      
      Во изработката на експонатите, покрај моментот на автентичноста, присутна е и креативноста на авторот во преточувањето на откриениете артефакти

   

  fbq('track', 'ViewContent');