Категории
  Filters
  Јазик
  Пребарување

  Привезок Момиче 6002

  3.150 ден
  ПОБРЗАЈ! УШТЕ: 2 на залиха
  Датум на испорака: 1-2 дена
       Привезок Момиче 6002
  Македонски амазонит вграден во сребрен накит изработен со филигранска техника
   
      Се карактеризира со многу нежна зелена смирувачка боја. Тој е олицетворение на спокојство кое овозможува мир во душата, а оној што го носи лесно може да допре до својата сопствена интуиција, чуства и вредности 
      Се верува дека амазонитот е камен на отвореноста и има филтрирачко дејство. Тој е камен на комуникациите, креативноста и мирот. Создава чуство на сила, ја инспирира вистината, искреноста и љубовта спрема себе. Многу добро се вклопува во филигранскиот накит и делеува многу моќно.
       Секој што ќе го има овој камен ќе може да ја почуствува македонската топлина, способноста за истрајност и самодоверба.
  Димензи на привезокот 3,5х4 см.

   

  Напишете сопствен коментар
  • Лош
  • Одлично
       Привезок Момиче 6002
  Македонски амазонит вграден во сребрен накит изработен со филигранска техника
   
      Се карактеризира со многу нежна зелена смирувачка боја. Тој е олицетворение на спокојство кое овозможува мир во душата, а оној што го носи лесно може да допре до својата сопствена интуиција, чуства и вредности 
      Се верува дека амазонитот е камен на отвореноста и има филтрирачко дејство. Тој е камен на комуникациите, креативноста и мирот. Создава чуство на сила, ја инспирира вистината, искреноста и љубовта спрема себе. Многу добро се вклопува во филигранскиот накит и делеува многу моќно.
       Секој што ќе го има овој камен ќе може да ја почуствува македонската топлина, способноста за истрајност и самодоверба.
  Димензи на привезокот 3,5х4 см.

   

  fbq('track', 'ViewContent');