Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Привезок Сонце 6007

  2,750 ден
  Availability: 2 in stock
  Delivery date: 1-2 days
   Привезок Сонце 6007
       Македонски рубин вграден во сребрен накит изработен со филигранска техника.  

       Првиот македонски рубин познат одамна и првпат комплетно обработен во земјава. Се карактеризира со изразито розова-малина боја.
     Го нарекуваат и розов сафир,  а на скалата на важност на скапоцени камења рубинот е на второто место, веднаш зад дијамантот.

        Многу добро се вклопува во филигранскиот накит и изгледа многу моќно, а неговата духовна сила е во благородноста.
       Секој што ќе го има овој камен ќе може да ја почуствува македонската топлина, способноста за истрајност и самодоверба.
   
  Димензи на привезокот 1,8 см
  Write your own review
  • Bad
  • Excellent
   Привезок Сонце 6007
       Македонски рубин вграден во сребрен накит изработен со филигранска техника.  

       Првиот македонски рубин познат одамна и првпат комплетно обработен во земјава. Се карактеризира со изразито розова-малина боја.
     Го нарекуваат и розов сафир,  а на скалата на важност на скапоцени камења рубинот е на второто место, веднаш зад дијамантот.

        Многу добро се вклопува во филигранскиот накит и изгледа многу моќно, а неговата духовна сила е во благородноста.
       Секој што ќе го има овој камен ќе може да ја почуствува македонската топлина, способноста за истрајност и самодоверба.
   
  Димензи на привезокот 1,8 см
  fbq('track', 'ViewContent');