(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Работа во Купер

  Се бараат амбициозни и способни индивидуи за соработка - Посредување за онлајн продажба преку KUPER.mk

  Целта е соработниците да пронајдат, договорат и се во постојана комуникација со продавачи кои имаат производи за онлајн продажба со цел комплетирање на нарачки преку купер. Системските услуги кои е потребно да се извршат се:

  - Договарање на конечна продажна цена на производ на купер. (договорена цена према купер + достава + маржа + реклама(опционо)).
  -Наоѓање на слики за договорениот производ.
  - Одговорност за комплетирање на нарачките: од праќање до краен прием и наплата.
  -Комуникација со своите продавачи преку официјални профили на купер (ФБ, Вибер, Инстаграм, Скајп).
  -Комуникација во врска со количините на производите на лагер (од своите продавачи)
  -Подготовка на неделен наративен извештај за сработеното и забелешки

  Соработката е провизиска од маржата .Можна е и соработка со пробен/експериметален период на функционирање.

  Сите заинтерсирани, контактирајте нѐ на info@kuper.mk или Facebook.