Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Language
  Search

  Serious Mass (5,45 kg)

  4,749 ден
  Availability: 2 in stock
  Delivery date: 1-2 days

  Serious Mass (5,45 кг – 16 дози)

  Во една доза (334г прашок – 2 мерилки) се содржи 50г протеин, 250г јагленихидрати, 1г креатин, 500мг глутамин како и 25 видови на витамини и есенцијални минерали.

  Serious Mass содржи 1250 калории во доза со комплетен комплекс на јаглехидрати, протеини и масти. Максимално можното количество хранливи материи за потребите на вашето тело. Во секоја доза Serious Mass ќе најдете 50 грама квалитетен протеин за градење на мускулното ткиво со аминокиселини кои предиспонираат кон поволни услови за нивниот раст. Serious Mass нуди и мешавина од 252 грама јаглехидрати.

  Serious Mass е наменета за оние кои тренираат, кои се соочуваат со застојот во пораст на мускулната маса и тренинзите. Покрај целиот спектар на минерали и витамини производот нуди и потребните за надминување недостатокот на глутамин, креатин, холин и инозитол во потребните дози.

  Ефектот кој може да очекувате од Serious Mass е зголемување на мускулната маса, добивање на потребниот “поттик” за надминување на застојот во порастот на килограми, максимална обнова и тонус по тренингот. Сега е време да го нахраните вашето тело со сериозно количество хранливи материи.

  Write your own review
  • Bad
  • Excellent

  Serious Mass (5,45 кг – 16 дози)

  Во една доза (334г прашок – 2 мерилки) се содржи 50г протеин, 250г јагленихидрати, 1г креатин, 500мг глутамин како и 25 видови на витамини и есенцијални минерали.

  Serious Mass содржи 1250 калории во доза со комплетен комплекс на јаглехидрати, протеини и масти. Максимално можното количество хранливи материи за потребите на вашето тело. Во секоја доза Serious Mass ќе најдете 50 грама квалитетен протеин за градење на мускулното ткиво со аминокиселини кои предиспонираат кон поволни услови за нивниот раст. Serious Mass нуди и мешавина од 252 грама јаглехидрати.

  Serious Mass е наменета за оние кои тренираат, кои се соочуваат со застојот во пораст на мускулната маса и тренинзите. Покрај целиот спектар на минерали и витамини производот нуди и потребните за надминување недостатокот на глутамин, креатин, холин и инозитол во потребните дози.

  Ефектот кој може да очекувате од Serious Mass е зголемување на мускулната маса, добивање на потребниот “поттик” за надминување на застојот во порастот на килограми, максимална обнова и тонус по тренингот. Сега е време да го нахраните вашето тело со сериозно количество хранливи материи.

  fbq('track', 'ViewContent');