Close
(0) производ(и)
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Јазик
  Пребарување

  Ultra Whey Complex (2 kg – 66 serv)

  3.789 ден
  *
  ПОБРЗАЈ! УШТЕ: 2 на залиха
  Датум на испорака: 1-2 дена

  Ултра сурутка комплекс

  Додаток во исхраната направен од протеин од сурутка со веднаш растворлив витамин Б6, се препорачува за спортисти.

  Yamamoto® Nutrition претставува комплет за ултра злато. Ултра Whey COMPLEX додаток во исхраната направен од протеин од сурутка со веднаш растворлив витамин Б6, се препорачува за спортисти.
  Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса, додека витаминот Б6 се бори против замор.

  Протеините со сурутка имаат висока биолошка вредност, брзо се апсорбираат и природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

  Yamamoto® Nutrition Ultra Whey COMPLEX содржи протеин од сурутка, кој се добива преку концентрација и изолација преку ултрафилтрација на крв и микрофилтрација.

  Микрофилтрацијата е најскапиот процес на сите оние кои се користат за изолација на протеински додатоци врз основа на протеините на сурутка, но исто така е најдобро за зачувување на интегритетот и присуството на фракции на биоактивни протеини, кои го одредуваат квалитетот на протеините.
  Сурутата добиена во првата фаза на обработка со ултрафилтрација се изведува со апарат кој со помош на мембрански филтер систем продолжува со понатамошна прогресивна филтрација преку која се елиминираат другите несакани честички, вклучувајќи минерали, липиди и лактоза.
  Микрофилтрираните протеини се 99% неденатурирани и ги задржуваат сите важни биоактивни пептидни фракции на недеденатурираната сурутка.

  Yamamoto® Nutrition Ultra Whey COMPLEX има содржина на протеини од 79% за вкусот на ванилата и 75% за вкусот на чоколадата.
  Yamamoto® Nutrition Ultra Whey COMPLEX не содржи колаген или други елементи кои го менуваат квалитетот или биолошката вредност на производот.

  Напишете сопствен коментар
  • Лош
  • Одлично

  Ултра сурутка комплекс

  Додаток во исхраната направен од протеин од сурутка со веднаш растворлив витамин Б6, се препорачува за спортисти.

  Yamamoto® Nutrition претставува комплет за ултра злато. Ултра Whey COMPLEX додаток во исхраната направен од протеин од сурутка со веднаш растворлив витамин Б6, се препорачува за спортисти.
  Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса, додека витаминот Б6 се бори против замор.

  Протеините со сурутка имаат висока биолошка вредност, брзо се апсорбираат и природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

  Yamamoto® Nutrition Ultra Whey COMPLEX содржи протеин од сурутка, кој се добива преку концентрација и изолација преку ултрафилтрација на крв и микрофилтрација.

  Микрофилтрацијата е најскапиот процес на сите оние кои се користат за изолација на протеински додатоци врз основа на протеините на сурутка, но исто така е најдобро за зачувување на интегритетот и присуството на фракции на биоактивни протеини, кои го одредуваат квалитетот на протеините.
  Сурутата добиена во првата фаза на обработка со ултрафилтрација се изведува со апарат кој со помош на мембрански филтер систем продолжува со понатамошна прогресивна филтрација преку која се елиминираат другите несакани честички, вклучувајќи минерали, липиди и лактоза.
  Микрофилтрираните протеини се 99% неденатурирани и ги задржуваат сите важни биоактивни пептидни фракции на недеденатурираната сурутка.

  Yamamoto® Nutrition Ultra Whey COMPLEX има содржина на протеини од 79% за вкусот на ванилата и 75% за вкусот на чоколадата.
  Yamamoto® Nutrition Ultra Whey COMPLEX не содржи колаген или други елементи кои го менуваат квалитетот или биолошката вредност на производот.

  fbq('track', 'ViewContent');