Категории
  Filters
  Јазик
  Пребарување

  Политика за враќање на производи

  • Доколку нарачаниот производ е испорачан оштетен, пријавeте рекламација во рок од 1 ден по приемот на нарачката, на телефон 071/581-521, ќе ви биде заменет со нов.
  • Доколку во рок од 5 работни дена по приемот на нарачката сте незадоволни од производот и функционалностите, потребно е производот да го вратете неоштетен и во оригиналното пакување. Откако ќе го примиме производот Ви ги враќаме парите намалени за износот за трошокот за достава (максимум до 110 ден.).